QWESTD
Up ] De Vesten Verlicht ] Koninginnedag Stenen Brug ] Verlichting Ganzepoortbrug ] FLY akf ] Vrij Nestelen ] [ QWESTD ] Hemel/Lichamen ] MmIiLlEeNnIiUuMm ] Verplaatsingen ] Professioneel Publiek ] Dwars Door Utrecht ] Goesje ] Stichting ] Links ]
 

concreet
mobiel
Script
digitaal

QWESTD

QWESTD is een reactie op de discussie die het gemeentebestuur van Goes in 1998 heeft aangezwengeld over de toekomst van Goes. De vertaling van de discussie naar een visie heet Goes 2030. Voor ons is het jaartal voldoende abstract als aanleiding om mensen uit te nodigen tot verbeelding. QWESTD is een nieuw platform.

QWESTD is een op 30 april 1999 gestart meerjarig project dat voorziet in drie podia (QWESTDconcreet, QWESTDmobiel en QWESTDdigitaal) waarop mensen hun visie op de toekomst van Goes kunnen verbeelden. Daartoe worden uitgenodigd beeldend kunstenaars, architecten, stedenbouwkundigen, schrijvers en anderen die vanuit de invalshoek van hun professie spreken. Ook is er ruimte voor bijvoorbeeld bewoners van Goes die vanuit een andere invalshoek spreken, als lid van een gemeenschap. Het programma bevat beeldend werk, lezingen, performances, theatervoorstellingen, muziekoptredens en presentaties op internet.

info(at)stichtlicht.nl