vrienden
Up ] [ vrienden ] recent ] eerdere projecten ] visie ] pers ] foto's ] sponsors ] info ] VhDVV ] Sponsor LED ]
 

StichtLicht zoekt vrienden!

Klik hier ONLINE DONEREN voor je bijdrage aan de LED-verlichting!

Dit jaar vervangen we de verlichting in de toren door moderne LED-lampen. Die kunnen we op afstand bedienen. Dat is zuiniger, duurzamer, we besparen tijd en geld n we kunnen direct op de actualiteit inspelen met de kleuren van het licht. Van Gemeente Goes en Stichting S. Boone kregen we al forse bijdragen, er zijn al toezeggingen en ook kregen we spontane giften, maar we komen nog een behoorlijk bedrag te kort. Dat hopen we te krijgen van sponsors en donateurs. Wil je bijdragen, dan kan dat via de knop Online Doneren hierboven, dat gaat via Geef.nl.

Doneer je 10, dan hopen we dat je Vriend van StichtLicht wordt en ons elk jaar verblijdt met dat bedrag. Het liefst via doorlopende machtiging.

Doneer je eenmalig 25, dan mag je elk weekend drie dagen gratis naar een prachtig verlichte tv-toren kijken. Het hele jaar lang!

Bij een eenmalige donatie van 50 krijg je ook torenhoge waardering van ons! In de vorm van een lichtreflecterend 2D-model van de mediatoren.

Doneer je 100, dan mag je k nog eens een avond de tv-toren in jouw kleur laten aanlichten n je maakt kans op een prachtig houten schaalmodel van de toren (we hebben n exemplaar beschikbaar).

Voor een donatie van 250 mag de toren drie avonden lang in jouw kleuren, daarnaast krijg je natuurlijk het reflecterend torenmodel en maak je kans op het prachtige houten schaalmodel.

En als top of the tower: bij een donatie van 500 mag je k een keer mee naar boven in de toren (als de eigenaar van de toren daarmee instemt).

Niets is makkelijker dan deze knop ONLINE DONEREN maar als je dat liever niet wil, kan je ook je bijdrage overmaken naar bankrekening NL52 ABNA 0430 9719 82 t.n.v. StichtLicht.

ANBI
Algemeen nut
beogende instelling

ANBI
StichtLicht is ook volgens de belastingdienst een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een gift aan StichtLicht is daardoor voor StichtLicht belastingvrij en voor jou fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van je inkomen kan je zelfs bijna de helft van je gift van de belastingdienst terugkrijgen! Bij een eenmalige gift moet je boven de aftrekdrempel uitkomen met je giften (die drempel is 1% van je inkomen).

Periodieke gift
Wil je StichtLicht vijf jaar lang steunen met een periodieke gift, dan is je gift altijd aftrekbaar, zonder drempel. Er geldt geen minimumbedrag. Wil je daar misschien gebruik van maken, stuur ons dan even een e-mail. We vertellen je er graag meer over!

info(at)stichtlicht.nl