Kamerjas
Up ] KALender ] De Villa ] Trixje ] Kloppend Hart ] Actie VERplaatsingen ] Tentoonstelling ] Koninginnedag ] No Kitchen United ] Masterplan ] Maandag Wasdag ] Guda Koster ] Kunstbende ] Video Kunstbende ] Rood met Groen ] Vierschaar ] Denz ] [ Kamerjas ] Zeeuwse hemdjes ] Joost&Frerik ] Sint-Jansdag ] Naborrelen ] Hein Verwer ] Klapbank ] Gyz ] Ruben Oreel ] Waag ] Fabian Luyten ] Morphosis ] Doolhof ] Doolhof II ] Jeannette van Raaij ] Zomeruniversiteit / VERplaatsing Kamerjas ] Harmen de Hoop ] Sylvia B. ] Marnix de Nijs ] Doolhof III ] Hans Wilschut ] Guda Koster II ] Galerie de Kaai ] Open Monumentendag ] Actieweek ] Audiograffiti ] Hans Bommeljé ] VASTstelling ]
 

19-06-00 ~ 18-08-00 BYzonder ALLEdaags ... VERplaatsingen
Zomertentoonstelling Goes 2000

De Kamerjas van Jeannette van Raaij was in de ABN.AMRObank aan de Singelstraat te Goes te zien: uitgevoerd in wit lakleer, met daarin genaaid een poeftafel en een bank; bijbehorend een opklapkapstok, damestas en mantelpakje.

19-08-00
De genodigden van de Zomeruniversiteit vormden het gevolg van Jeannette van Raaij, die zich in de Kamerjas verplaatste vanaf de Singelstraat, door de Korte Kerkstraat naar het Stadhuis op de Grote Markt. Op de markt ontdeed zij zich van de jas en nam plaats in het bankstel. Onder de jas droeg zij een bijpassend mantelpakje met zwarte trui, kousen en schoenen. Het gevolg trad het stadhuis binnen, waar Ineke Otte een loper van witte lakstof had uitgelegd. De deur die gewoonlijk de entree naar de trouwzaal is, bleef gesloten. Het gevolg trad via de zij-ingang de trouwzaal binnen, daarbij een hoge lichte sluis passerend die ontstaan was door witte linten die vanaf het hoge glazen torentje naar beneden bungelden. De kamerjas was inmiddels achter de deur gelegd.

22-08-00 ~ 07-10-00
De Kamerjas van Jeannette van Raaij vond een nieuwe plaats in de ruimte van de Kunstuitleen.

info(at)stichtlicht.nl