Kloppend Hart
Up ] KALender ] De Villa ] Trixje ] [ Kloppend Hart ] Actie VERplaatsingen ] Tentoonstelling ] Koninginnedag ] No Kitchen United ] Masterplan ] Maandag Wasdag ] Guda Koster ] Kunstbende ] Video Kunstbende ] Rood met Groen ] Vierschaar ] Denz ] Kamerjas ] Zeeuwse hemdjes ] Joost&Frerik ] Sint-Jansdag ] Naborrelen ] Hein Verwer ] Klapbank ] Gyz ] Ruben Oreel ] Waag ] Fabian Luyten ] Morphosis ] Doolhof ] Doolhof II ] Jeannette van Raaij ] Zomeruniversiteit / VERplaatsing Kamerjas ] Harmen de Hoop ] Sylvia B. ] Marnix de Nijs ] Doolhof III ] Hans Wilschut ] Guda Koster II ] Galerie de Kaai ] Open Monumentendag ] Actieweek ] Audiograffiti ] Hans Bommeljé ] VASTstelling ]
 

28-04-00

BYzonder ALLEdaags ... VERplaatsingen
Zomertentoonstelling Goes 2000

De Avond van het Kloppend Hart in café Baarends in Goes was een avond met een beetje poëzie en beeldende kunst. Er waren optredens van Euphonia, Gerard Marinus en Rosilde Verkerke, Misty, Jaap van de Schraaf, Simon Sampler v/h Simon van Trirum, Chelsea Oostdijk, Edmond Snoeck, René Wirtz & Rini de Keijzer en De Willies.
Als inleiding op de pauze was er de diavertoning "Wat ons vooral bezighield, wearen meisjes en sigaretten" met dia's van oude ansichten van rokende kinderen in Zeeuwse klederdracht (uit de collectie Hans Lindenbergh), en met gesproken commentaar van Edmond Snoeck. Piet Kock presenteerde de avond. De inrichting van het café had kleine veranderingen ondergaan. De zilveren bekers in vitrinekasten glansden. Die waren (een gezamenlijke actie een week tevoren) gepoetst en in de kasten zelf waren spiegels tegen de achterwand geplaatst. Discobollen versterkten het effect. Alle andere lampen, gloeilampen en TL, waren vervangen door oranje. Afrikaantjes en oranje kaarsen op de tafels. Voor het café lag in het water een groot hart van brandende kaarsjes.


De organisatie van de Avond van 't Kloppend Hart was in handen van Vereniging ... Rondom de Stenen Brug in samenwerking met VhDVV.

De avond kwam tot stand door bijdragen van Jazzclub Goes, VhDVV en Café Baarends.

info(at)stichtlicht.nl